Εξωκοσμικος- Να 'στε καλα!


Και, φίλοι μου πραγματικά σας αγαπώ και ο,τι θέλετε θα είμαι πάντα δίπλα σας εδώ μα όσοι δεν με θέλετε και θέλετε κακό να πάθω να 'στε καλά στα αρχίδια μου σας γράφω.
Για σας που με είχατε δήθεν μες στην καρδία  μα στην πρώτη ευκαιρία μου κάνατε την πουστιά, μάλλον έπρεπε να μάθω, να 'στε καλά στα αρχίδια μου σας γράφω .
Για γκόμενες που τότε σνόμπαραν τον Μανωλο και όταν έγινε  mc του δίνανε μέχρι και κώλο, κοπελιές εγώ αυτά τα καταγράφω, να 'στε καλά στα αρχίδια μου σας γράφω.
Για σένα  mc που τότε με απειλούσε και όπου μ' έβρισκες μου 'χες πει πως θα με γαμουσες θα μου 'σπαγες τα μούτρα και θα μ' έστελνε στο τάφο, να 'σαι καλά στα αρχίδια μου σε γράφω.
Για σένα που 'θελες να με πλακώσεις στα χαστούκια και έξω απ' το Μενίδι  με ψαχνές μαζί με 10 ντουκια, γελάω με το σκηνικό όταν το περιγράφω, να 'σαι καλά στα αρχίδια μου σε γράφω.
Για σένα που μου γαμισες μια γκόμενα παλιά και ως γνωστόν είχες καυλί γύρω στα οκτώ εκατοστά, αδερφέ είμαι καλά στο υπογράφω, να 'σαι καλά στα αρχίδια μου σε γράφω.
Τους στρατιωτικούς που απέναντι μου ήταν κομπλέ, εύχομαι να είναι πάντα τίμιοι και κυριλέ, όσο για τους μονιμαδες που μου σκισανε τον πάτο, να 'στε καλά, στα αρχίδια μου σας γράφω.
Για σας που με γλύφατε όπου με είχατε δει και από πίσω με κραζατε απ' το βράδυ ως το πρωί, συνεχίστε ζουζουνια μου να μου σκάβεται τον λακο, να 'στε καλά στα αρχίδια μου σας γράφω.
Για σένα μωρό μου που αγάπησα αληθινά και μου γαμησες  τη ψυχολογία κανονικά πίνω απόψε στην υγεία σου και άσπρο πάτο, να 'σαι καλά, στα αρχίδια μου σε γράφω.
Ναι,ναι και στην τελική, όλοι εσείς, είτε γκόμενες είτε εχθροί είτε mcS, γραφτέ με και εσείς, στο κάτω κάτω, όπως και εγώ, στα αρχίδια μου σας γράφω.
Ναι ναι ρε ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι και όσοι δεν χωράτε στα δικά μου παλικάρια , υπάρχει χώρος στου end game τα παπαρια.

Σχόλια

Popular posts

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *