12ος πιθηκος- Κανονες


Κανόνας πρώτος, ζούμε μόνο μια φόρα γι αυτό κοίτα τα χείλη σου να ναι χαμογελαστά, να ζεις την κάθε σου στιγμή, το κάθε σου λεπτό και όταν θα σου χαρίζουν κάτι ρε να λες ευχαριστώ. 
Κανόνας δεύτερος, κανέναν δεν αξίζει να μιμησε να είσαι ότι νιώθεις και να μην γελοιοποίησε μην ακολουθείς μόδες είναι ρόδες που γυρνάνε αν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε δεν ξέρουμε που πάμε..
 Τρίτος κανόνας και άκουσε τον καλά, μην το σκεφτείς πότε σε φιλο σου να παίξεις πουστιά, γιατί γνωστοί είναι πολλοί μα φίλοι λίγοι τελικά όσο μεγαλώνω μου το θυμίζουνε καθημερινα.
 Τεταρτος κανονας και αφορα τα λεφτα, ολοι τα θελουν τα ζηταν τα πουστικα ειναι γλυκα μα κοιτα μην πουλησεις τα ονειρα σου γι αυτα γιατι μετα θα κλαψεις πικρα και θα ναι αργα..
 Πεμπτος κανονας και απ τους πιο σημαντικους η οικογενεια σου ειναι πανω απ ολα ρε μ'ακους? Το αλφα και το ωμεγα αγαπη που δεν συγκρινετε το αιμα νερο δεν γινετε.
 Ετσι κανονας νουμερο εξi, μην αφησεις κανεναν με συναισθηματα να παιξει, αν πισωπλατα σε χτυπησουν να σφιξεις τα δοντια σου και γαμησε τους ολους να πατας παντα στα ποδια σου.
 Εβδομος κανονας υγεια πανω απ ολα ολοι κρεπαλιαζουμε το ξερω ρε ξεκολλα, τι να κανεις, το κεφαλι πρεπει να γεμησει μην φερεσαι σαρκικα η ψυχη μονο θα ανθισει. 
Οκτω ομως σε θελω προσεχτικο μεινε μακρυα απ το πιο πουστικο ναρκωτικο, αν εισαι εμπορος ηρωινης απλα θα σου το πω ευχομαι οταν πεθανεις να μην αντικρισεις θεο. 
Νουμερο εννια μην την ρωτησεις γιατι δεν ειναι κοντα σου τωρα την βλεπεις και γυρναν τα σοθικα σου να της πεις σε ποιον σατανα πουλησες τα ονειρα σου? Σε ποια κολαση τωρα λιωνει η καρδια σου ? Στασου ενα λεπτο, μην με πεις κομπλεξικο, εχω μαθει να πιστευω στους ανθρωπους να αγαπω παρολo αυτα ειμαι εδω και δεν ξεχνω τον κανονα νουμερο δεκα, ποτε μην εμπιστευεσαι γυναικα...

Σχόλια

Popular posts

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *